Home >

Blog #22: Nieuwe orchideeënsoorten zoeken in Azië

Ja, ik mag weer! Dit weekend vlieg ik weer voor een week naar Taiwan om weer nieuwe orchideeënsoorten te zoeken. Mijn backpack staat klaar, de tickets zijn geboekt. Ik ben er klaar voor om de tropen van Taiwan in te duiken! Daar bezoek ik kleine kwekerijen in de bergen, want daar zijn de nieuwste soorten te vinden. Jaloers?

Terecht, wat het is super leuk! ;-) Ik zal proberen jullie op de hoogte te houden en af en toe een mooie foto online te plaatsen. Houd m'n Facebookpagina dus goed in de gaten! Wil je meer weten over mijn reizen naar Azië? Stuur me dan gerust een mailtje.

Nog even een sfeerimpressie van mijn vorige reis:

Alice Adventures phalaenopsis orchidee 
Alice Adventures phalaenopsis orchidee 
Alice Adventures phalaenopsis orchidee 
Alice Adventures phalaenopsis orchidee 
Alice Adventures phalaenopsis orchidee

12-03-2014 | 12:42 | 0 reacties

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Naam:

E-mail:

Reactie:


Powered by:
standard version