Home > Blogs >

Blog #24: We winnen het WK voetbal met de Orange Dream!

Vergeet de juichpakken van Roy Donders, laat de Hup Holland Hamsters van Albert Heijn maar hamsteren en de sambashirts van Heineken kun je wel in de kast laten liggen. We gaan die cup namelijk winnen met de ‘Orange Dream’! Wat vind jij van deze oranje orchidee?

In de stemming
Ik ben al helemaal in de oranje stemming. Normaal vind ik voetbal niet zo interessant, maar als ‘onze mannen’ spelen, word ik bloedfanatiek. Dan schmink ik rood-wit-blauwe vlaggetjes op m’n wangen en zet ik gerust een oranje pruik op! Aankomende vrijdag kijk ik de wedstrijd tegen Spanje in de kroeg, samen met vrienden. Hopelijk tikt Robben de bal nu wel in het doel :-)

Oranje orchidee
Natuurlijk zijn al die oranje artikelen erg leuk. Zelfs Gordon komt met opblaasbare sambaballen! Maar wat natuurlijk écht helpt, zijn mijn oranje orchideeën. Speciaal voor het WK voetbal brengen we een limited edition uit: de ‘orange dream’. Uiteraard hebben ze bij mij thuis een mooie plekje gekregen. Hopelijk gaan ze helpen! Heb jij ook oranje orchideeën in huis? En waar ga jij de wedstrijden van Oranje kijken?

Alice Adventures Orange Dream Alice Adventures Orange Dream Alice Adventures Orange Dream

11-06-2014 | 13:03 | 0 reacties

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Naam:

E-mail:

Reactie:


Powered by:
standard version