Home > Blogs >

Vier de liefde met een orchidee!

Wat geef jij jouw liefje met Valentijn? Een doos chocolade? Een bos rozen? Een lief kaartje? Als je echt origineel wilt zijn, geef dan een mooie orchidee. En dan natuurlijk wel eentje van Alice Adventures. Voor als je écht indruk wilt maken.

Orchidee Alice AdventuresMet een orchidee maak je veel mensen héél blij. Laatst gaf ik een vriendin een mooie witte Cascade voor haar verjaardag. Die ogen! Ze begonnen direct te stralen: “Wow! Wat een mooie orchidee”, joelde ze. Ze zette de orchidee op tafel en stond er nog een minuut glimlachend naar te staren. En niet alleen op dat moment. Een week later kreeg ik een appje waarin ze schreef dat ze nog steeds zo genoot van haar mooie orchidee. En die week daarop weer. Dat effect heeft een orchidee!

Speciale Valentijnsorchideeën in de Alice Shop

Wil jij je geliefde of iemand anders blij maken? In de Alice Shop in Aalsmeer vind je speciale Valentijnsorchideeën. Ben je een keer in de buurt? Kom dan zeker even langs! Dan zie je onder meer deze beauty’s. En ook leuk: bij één orchidee zit ook een roosje.  

Alice Adventures Valentijn orchidee Alice Adventures Valentijn orchidee
Alice Adventures Valentijn orchidee roosje - Alice Adventures orchidee


Wie verklaar jij 14 februari de liefde? En waarmee? :-)

04-02-2015 | 12:04 | 0 reacties

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Naam:

E-mail:

Reactie:


Powered by:
standard version