Weekendtip: Kom in de kas op 6 en 7 april

Kom in de Kas

Ben je benieuwd hoe bloemen en planten gekweekt worden? Hoe tomaten net zo groot kunnen worden als een skippybal? Of hoe duizenden planten in één keer water krijgen? Kom dan zaterdag 6 april en zondag 7 april langs bij Kom in de kas! Het is fascinerend om te zien wat er allemaal mogelijk is in de kas.

Je kunt aankomend weekend bij honderden groente-, bloemen- en plantenkwekers in Nederland kijken wat er binnen allemaal gebeurt. Een unieke kans! Kom tomaten proeven, zie hoe robots kunnen helpen in de productie en kom er achter hoe duizenden planten tegelijk water krijgen. En weet je eigenlijk hoe een orchidee groeit? Of hoe een klein zaadje uitgroeit tot een komkommer?

Je kunt ook veel leuke workshops volgen. Van koken met paprika's tot het maken van shampoo van bloemen. Ook voor kinderen is het erg leuk!

Kom in de Kas is het jaarlijkse publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. Wil je weten welke kwekers je bij jou in de buurt kunt bezoeken? Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.komindekas.nl.

03-04-2013 | 09:47 | 0 reacties

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Naam:

E-mail:

Reactie:


Powered by:
standard version