Home >

Maak kans op een Alice Adventures orchidee!

Wil jij een mooie orchidee van Alice Adventures winnen? Dit is je kans! Restaurantbezoekers in Aalsmeer maken vanaf vrijdag 26 oktober twee weken kans op een orchidee van Alice. Zie jij een orchidee van mij in één van de deelnemende restaurants? Maak er dan een foto van en stuur deze naar me toe!

Alice Adventures orchideeVanaf vrijdag 26 oktober staan de orchideeën van Alice Adventures in diverse restaurants in Aalsmeer. Ze staan op tafel of op de bar en zijn herkenbaar aan het kleurrijke label.

Maak een foto en win!
Heb jij een orchidee van Alice Adventures gezien in één van de deelnemende restaurants? Maak dan in het restaurant een foto van de orchidee en stuur deze naar mij toe. Dat kan via twitter of via mail: info@alice-adventures.com. Vermeld ook in welk restaurant je de orchidee hebt gezien.

Ik verloot in totaal vijf mooie orchideeën. De actie loopt tot en met zondag 11 november 2012. Daarna maak ik de winnaars bekend.

Deelnemende restaurants
De Alice Adventures orchideeën staan in de volgende restaurants: Westeinder PaviljoenDe CarnivoorDe Jonge HeertjesHet Wapen van AalsmeerCentennialPasta Vino en Welkom Thuis.

Heb je vragen over deze actie? Stuur me dan een mail. Eet smakelijk en vergeet vooral je camera niet! :-)

22-10-2012 | 16:18 | 0 reacties

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Naam:

E-mail:

Reactie:


Powered by:
standard version