Home > Blogs >

Blog #11: Let it snow! Berlijn, orchideeën en kerst!

Let it snow, let is snow, let it snow! Het sneeuwde in Berlijn! Samen met een paar vriendinnen bezocht ik vorige week de stad van de Muur. En ook daar kwam ik mooie orchideeën tegen.

“Gütentag!” begroette een man mij toen ik een souvenirwinkeltje inliep. Ik was opzoek naar een leuke muts, want het sneeuwde behoorlijk in Berlijn. Uiteindelijk kocht ik een roze, die paste leuk bij mijn grijze jas. Want brrr, wat was het koud. Maar door de sneeuw, de leuke kerstmarkten en de overheerlijke glühwein kwam ik wel helemaal in hogere kerstsferen.

Alice Adventures Orchidee Kerst Alice Adventures Orchidee Kerst Berlijn
Kerstmarkt PotsdamerPlatz Lichtjesboom in het SonyCenter

Orchideeën in Berlijn
Alice Adventures Orchidee Kerst in BerlijnNa een bezoek aan de East Side Galary, Checkpoint Charlie, het Mauermuseum, de Bundestag en de Brandenburger Tor, kwamen we uit op Unter den Linden. In deze bekende laan vind je veel gezellige cafés en restaurants. Én grote winkels. Ook zit daar de Mercedez Benz Galery.

Mooie auto’s bekijken sla ik natuurlijk niet af. Ik stond te kwijlen bij al die mooie wagens. Al had ik vooral oog voor de mooie orchideeën die daar stonden. Witte Cascades! Stijlvolle auto’s en stijlvolle planten in één ruimte. Ze hadden er zelfs warme chocolademelk! Een ideale plek dus om even op te warmen :-)

Zo zie je maar, de orchidee is overal ter wereld populair. Een mooie, sfeervolle plant die past in iedere inrichting. In de woonkamer, in restaurants, in Mercedes Benz Galeries... :-)

Restaurantactie
Ik heb de winnaars van de restaurantactie in Aalsmeer trouwens mogen verblijden met mooie orchideeën van Alice Adventures. Ze waren er heel erg blij mee en beloofden me goed voor de orchideeën te zorgen.

In mijn vorige blog schreef ik nog over het etentje met mijn beste vriendin Klaartje. De actie waarbij restaurantbezoekers een orchidee van mij konden winnen, was in volle gang. Omdat ik benieuwd was hoe de actie verliep, ging ik samen met Klaartje uiteten in één van de deelnemende restaurants.

Klaartje vertelde me eerder dat ze een nieuwe, nogal vreemde collega had gekregen. Hij bleek ook in het restaurant te zijn. Toen ik omkeek om te zien wie het was, zag ik dat het Tom was, mijn nieuwe buurman. Ik kon niet geloven wat ik zag. Mijn nieuwe buurman Tom, die samenwoont met zijn vriendin, zat gewoon met een ander te daten. Een paar tafeltjes verderop! 

Ze hielden elkaars hand vast. Zoenden, knuffelden. Ongelofelijk. Hoe durfde hij? En dat nog wel naast een Alice Adventures orchidee.

Ik keek naar Klaartje. Ze keek van Tom naar mij. "Ken je hem?" Ik vertelde Klaartje dat Tom mijn buurman was. Ze trok haar wenkbrouwen op. "Dat is wel héél toevallig." Ik knikte. Wie was die vrouw? En wat was Tom voor een rare vent?

Kerstmis
Sinds dat etentje in Aalsmeer heb ik mijn buren niet meer gezien. Wel ben ik binnenkort uitgenodigd voor een etentje bij hen thuis. Ik ben benieuwd... Heb jij nog leuke plannen voor de kerst? Ik ga gezellig eten met vrienden en familie. En vooral relaxen, heerlijk. Zet jij nog mooie orchideeën neer met de kerst?

Merry Christmas Alice Adventures Orchids


12-12-2012 | 10:17 | 2 reacties

Reacties


nou zeg hij durft! ik ben benieuwd wat er nog zal gebeuren. Helaas hier geen van mijn orchideeën die bloeien, dus geen bloemen met kerst gehad. Maar 1tje krijgt nu bloemtakken dus duimen met feb-maart :D
sakura | 06-01-2013 | 09:06

Bedankt voor je reactie Sakura! Er komt binnenkort een nieuwe blog online :-)
Alice | 07-01-2013 | 11:27

Reageer

Naam:

E-mail:

Reactie:


Powered by:
standard version