Home > Blogs >

Blog #13: Op naar Taiwan!

Mijn reistas staat klaar en de vliegtickets zijn geprint. Ik ga aankomend weekend naar Taiwan om nieuwe phalaenopsis soorten te zoeken! Dat betekent weer een week vol avontuur. Kwekerijen bezoeken in de bergen, veel thee drinken en natuurljik genieten van het mooie land. Zal ik mooie soorten tegenkomen?

Ik heb de leukste baan van de wereld. Wie kan nou zeggen dat ze naar Taiwan gaat, opzoek naar nieuwe phalaenopsis soorten? Ik dus :-) Het is altijd een hele onderneming. Met een jeep reis ik naar verschillende plaatsen in Taiwan. Daar bezoek ik kleine kwekerijen waar de nieuwste soorten te vinden zijn.

Kas in TaiwanKwekerijen in de bergen van Taiwan
Dit is een foto van een vorige reis naar Taiwan. Ik was hier in de kwekerij van mister Wong. Bij het zoeken naar nieuwe soorten let ik altijd goed op de vorm, de bloemgrootte en de kleur. Deze moeten natuurlijk perfect zijn.

Eerdere avonturen
Aankomend weekend ga ik weg. Als ik terugkom, zal ik een blog schrijven over mijn avontuur in Taiwan! Lees hier alvast mijn eerdere blogs. En blijf me natuurlijk volgen op Facebook en Twitter!

04-03-2013 | 15:45 | 1 reacties

Reacties


veel succes !
Anja | 07-03-2013 | 14:16

Reageer

Naam:

E-mail:

Reactie:


Powered by:
standard version