Home > Blogs >

Blog #15: Curaçao, Moederdag en lentekriebels

Ik heb het voorjaar in m'n bol! Ken je die kriebels? De zon schijnt en je krijgt spontaan zin om naar buiten te gaan. Lekker een stuk wandelen over het strand of een drankje bestellen op een terras. Hopelijk wordt het snel warm in Nederland. Anders boek ik een ticket naar Curaçao. Ga ik daar mijn orchideeën bekijken. Ja, je leest het goed: mijn orchideeën zijn zelfs verkrijgbaar op Curaçao!

The Orchid Jungle Curacao - Alice Adventures Phalaenopsis OrchideëAlice Adventures orchideeën op Curaçao
Laat de zon maar komen! Het wordt nu wel weer tijd voor wat warmte. Heerlijk is dat, de zon op je gezicht. In de tuin, op het balkon of op de fiets. Waar het altijd lekker warm is, is op
Curaçao. Op dit eiland in is een heel leuk winkeltje te vinden: 'The Orchid Jungle'. In deze winkel verkoopt eigenaresse Merle ook mijn orchideeën.

Hoe leuk is dat, Alice Adventures in Curaçao! Als je in de buurt bent, ga dan eens langs. Hopelijk kan ik er zelf ook nog eens een keer naar toe. Klik op de foto voor een vergroting.  

Alice Adventures orchideeWat geef jij jouw moeder met Moederdag?
Het is bijna weer Moederdag! Een dag om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Wat betekent jouw moeder voor jou? Vind je haar ook zo speciaal? Je kunt haar natuurlijk een mooie Alice Adventures orchidee geven :-) Ken je de speciale cadeauverpakking al? Dat geeft de orchidee net dat beetje extra!

Uiteraard krijgt mijn moeder er ook eentje. En ik heb haar uitgenodigd voor de koffie. Ik ga een chocoladetaart voor haar bakken, in de vorm van een hart. Enig toch? Tenminste, als de taart niet aanbakt. Ik ben namelijk niet zo'n keukenprinses. Maar ze waardeert vast het gebaar, net als vroeger, toen ik een pennenbak van wc-rollen voor haar in elkaar knutselde op de basisschool.

Lentekriebels en orchideeënshows
Ik heb lentekriebels! Ik heb weer zin in alle leuke festivals die er komen, de bootjes in de grachten, de volle terrassen. Hebben jullie leuke plannen de aankomende tijd? Ik heb nog twee leuke tips! Op de Keukenhof is het 4 en 5 mei orchideeënweekend. De orchidee wordt dan extra in het zonnetje gezet. Sowieso kun je daar tot en met 20 mei genieten van de orchideeënshow in het Beatrix paviljoen!

En wist je dat mijn orchideeën te bewonderen zijn tijdens de Internationale Orchideeën Tentoonstelling? Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door Reinhart Orchideeën in Haren. Een echte aanrader!

Alice Adventures Phalaenopsis Orchidee

03-05-2013 | 08:44 | 0 reacties

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Naam:

E-mail:

Reactie:


Powered by:
standard version