Home >

Wie is Alice?

Wie ben ik?
Ik woon in Amsterdam, werk in een bloemenwinkel en reis regelmatig voor phalaenopsiskwekerij VOC naar de tropen van Taiwan op zoek naar nieuwe phalaenopsis-soorten (dat is een orchideeënsoort). De Alice Adventures orchideeën zijn inmiddels verkrijgbaar in diverse winkels. Alle orchideeën zijn uniek. Mijn orchideeën herken je aan de opvallende labels van Alice Adventures.

Alice Adventures Orchidee Phalaenopsis Labels Alice Adventures Orchidee Phalaenopsis

Wat vind je op mijn blog?
Op deze blog vind je verzorgingstips voor je orchidee, breng ik je op de hoogte van de leukste nieuwtjes en probeer ik je te inspireren over wat je met de orchidee kunt doen op het gebied van mode & interieur. Natuurlijk schrijf ik ook over mijn reisavonturen en mijn leven in Amsterdam.

Contact:
Heb je vragen of opmerkingen over deze blog? Of heb je misschien een goede tip? Stuur me dan gerust een mail: info@alice-adventures.com.

Volg me ook op Facebook, Twitter en Pinterest!
 
   

Powered by:
standard version